Glasnik župe, br. 210

Danas je šesnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su redovito u župnoj crkvi i na filijalama .

Kalendar: Sutra su sv. Teodozija, sv. Fridrik, sv. Šimun iz Lipnice, u utorak su sv. Aurea i Makrina, s. Ivan iz Dukle. U srijedu je sv. Ilija, prorok,  u četvrtak sv. Lovro Brindiški, prezbiter i crkveni naučitelj. U petak  je sv. Marija Magdalena, a u subotu je Brigita Švedska, redovnica i sv. Elizej, prorok. Slijedeća nedjelja  je sedamnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise će biti redovito u župnoj crkvi i na filijalama.

U našoj Provinciji bile su personalne promjene. Ovdje u župi ostaju fra Anto i fra Mirko. Fra Tomislav je premješten na novu dužnost: obavljat će službu župnog i samostanskog vikara na Plehanu kod Dervente. Fra Tomislavu zahvaljujemo zasav trud i rad u župi Vareš, posebno za rad s mladima i želimo mu obilje Božjeg blagoslova u radu na Plehanu.

U nedjelju, 24. srpnja bit će misa na Vrankovcima u 11:30 sati. Te nedjelje neće biti mise na Pogari.

U subotu, 23. srpnja doći će nam u goste zbor iz Viteza: Viteški akordi. Njih petnaestak članova već gotovo dva desetljeća uspješno pjevaju i nastupaju širom BiH i Hrvatske. U subotu će u 19 sati imati prelijep koncert u našoj crkvi za nas Varešane. Svi ste pozvani da ovim glazbenim događajem uljepšate vikend. Ulaz je slobodan. Dođite i uživajte! U slijedeću nedjelju će pjevati pod pučkom svetom misom.

Stigao je novi broj lista „Bobovac“. Možete ga nabaviti u župnom uredu.

Darovatelji: Hvala vam svima za svaki vaš dar: za župu, za crkvu, za pučku kuhinju i kruh sv. Ante.

Prošlog tjedna nismo imali sahrana, Bogu hvala. Za sve pokojne: Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Kompletan župni listić možete pročitati ovdje: glasnik 210

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.