Glasnik župe, br. 205

Danas je jedanaesta nedjelja kroz godinu. svete mise su redovito u župnoj crkvi i na filijalama.

Kalendar: Sutra je sveti Antun Padovanski, prezbiter i crkveni naučitelj, u utorak je sveti Elizej, prorok. U srijedu su sveti Vid, mučenik i sveti Amos, prorok, a u četvrtak sveti Benon, bl. Marija Terezija Scherer i bl. Ivan iz Parme. U petak su sv. Izaur, Inocent, Bazilije i drugovi, mučenici Makedonije. U subotu sveti Marko i Marcelijan, mučenici. U nedjelju je 12. nedjelja kroz godinu. Svete mise će biti redovito u župnoj crkvi i na filijalama.

Jučer je u našoj župi bilo slavlje svete potvrde – krizme. Krizmu je podijelio apostolski nuncij msgr. Luigi Pezzuto. Bilo je tridesetoro krizmanika, petnaest mladića i petnaest djevojaka. Neka Duh Sveti nadahnjuje njihov život prati njihove putove.

Danas je u 11:30 sati misa proljetnog blagoslova na Pogari. U 20 sati u domu na Pogari bit će i humanitarna zabava.

I kroz slijedeći tjedan, od 20 sati, moći ćete pogledati dokumetarne filmove festivala VIVA 2 o ekologiji, religiji, turizmu i omladini.

Darovatelji: Ruža Riđić. Hvala svima za svaki vaš dar: za konake, za župu, za pučku kuhinju i za kruh svetog Ante. Stigao je novi broj Svjetla riječi.

Prošlog tjedna sahranili smo Bonaventuru Jarčevića i Filipa Rođića na Stogiću.  Za sve pokojne: Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

 

Kompletan župni listić možete pročitati ovdje: glasnik 205

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.