Glasnik župe, br. 204

Danas je deseta nedjelja kroz godinu. Danas je mlada nedjelja i svete mise su samo u župnoj crkvi.

Kalendar: Sutra su sveti Norbert, biskup i sveti Klaudije, u utorak je sveti Robert, opat. U srijedu su sveti Medardo i Fortunat, biskupi, a u četvrtak je sveti Efrem, đakon i crkveni naučitelj. U petak su sv. Bogumil, biskup, sv. Dijana i sv. Cenzurije. U subotu je sveti Barnaba, apostol. U nedjelju je 11. nedjelja kroz godinu. Svete mise će biti redovito u župnoj crkvi i na filijalama.

U subotu je u našoj župi slavlje svete Potvrde – krizme. U petak u 17 sati bit će ispovijed krizmanika, roditelja i kumova, kao jedan od najvažnijih dijelova priprave za primanje sakramenta svete krizme. Krizmu će podijeliti apostolski nuncij msgr. Luggi Pezzuto.

U nedjelja 12. lipnja u 11:30 sati bit će misa proljetnog blagoslova na Pogari. Još se možete prijaviti na sudjelovanje na šahovskom turniru uz proslavu svetog Ante.

Kroz slijedeći tjedan, od 20 sati, moći ćete pogledati dokumetarne filmove festivala VIVA 2 o ekologiji, religiji, turizmu i omladini.

Darovatelji: Renata Fortuna, Veridijana Pavlović i Ankica Lujinović. Hvala svima za svaki vaš dar: za konake, za župu, za pučku kuhinju i za kruh svetog Ante. Stigao je novi broj Svjetla riječi.

Prošlog tjedna sahranili smo Ivku Josipović na Višnjićima i Ljubu Rajića na Stogiću.  Za sve pokojne: Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Kompletan župni listić možete pročitati ovdje: glasnik 204

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.