Glasnik župe, br. 202

Danas je nedjelja Presvetog Trojstva. Svete mise su redovito u župnoj crkvi i na filijalama s tim da je sveta misa i blagoslov polja  na Višnjićima u 13:00 sati.

Kalendar: Sutra je sveti Deziderije – Željko, sv. Montan (Goran) i drugovi, a u utorak je Posveta bazilike svetog Franje. U srijedu su sveti Beda Časni i sveti Grgur VII. a u četvrtak je  svetkovina Presvetog tijela i krvi Kristove ili Tjelovo. U petak je sveti Augustin Kenterberijski i sveti Bruno, a u subotu su sveti Just, sveti Geman i blaženi Ladislav Demski.  U nedjelju je 9. nedjelja kroz godinu. Mise će biti redovito u župi i na filijalama s tim što ćemo uz pučku misu u 11:00 sati imati slavlje Prve svete pričesti.

Danas se u Fojnici održava susret dječjjih župnih zborova „Zlatna harfa“. I naši mali pjevači sa sestrom Ružicom su sudionici  toga susreta.

U četvrtak je Tjelovo – svetkovina Presvetog tijela i krvi Kristove. Svete mise su u 8:00, 11:00 i 18:00 sati u župnoj crkvi.

Raspored misa proljetnog blagoslova

22.05. nedjelja (Presveto Trojstvo): u 13:00 sati: Višnjići

12.06. nedjelja: u 11:30 sati: Pogar

Još se možete prijaviti na sudjelovanje na šahovskom turniru uz proslavu svetog Ante.

U subotu u 17 sati bit će prva ispovijed za ovogodišnje prvopričesnike.

U nedjelju je Prva sveta pričest uz misu u 11 sati. Čestitamo prvopričesnicima i njhovim obiteljima.

Darovatelji:  Hvala svima za svaki vaš dar: za konake, za župu, za pučku kuhinju i za kruh svetog Ante.

Prošli tjedn je protekao bez sahrana, a jučer je umrla Terezija Miočević. Njezin sprovod je danas u 16 sati na Miru.  Za sve pokojne: Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

 

Kompletan župni listić možete pročitati ovdje: glasnik 202

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.