Glasnik župe, br. 201

Danas je nedjelja Duhova ili Pedesetnica. Svete mise su redovito u župnoj crkvi i na filijalama s tim da su mise i blagoslov polja u Duboštici i na Pržićima u 13:00 sati.

Kalendar: Sutra je sveta Margareta Kortonska, a u utorak su sveti Paškal Bajlonski i sveti Viktor mučenik. U srijedu su sveti Feliks Kantalicijski i sveti Ivan I, papa, a u četvrtak je  sveti Urban, papa, sveti Teofil iz Corte. U petak je sveti Bernardin Sijenski, sveta Aurea, mučenica, a u subotu je sveti Kristofor i 24 mučenika, i sveti Hospicije.  U nedjelju je svetkovina Presvetog Trojstva.

U srijedu, petak i subotu su kvatre.

Raspored misa proljetnog blagoslova

15.05. nedjelja (Duhovi): Duboštica i Pržići, obje u 13:00 sati

21.05. subota: u 11:00 sati: Tisovci

22.05. nedjelja (Presveto Trojstvo): u 13:00 sati: Višnjići

12.06. nedjelja: u 11:30 sati: Pogar

Želja nam je, uz proslavu svetog Ante, zaštitnika filijalne kapele na Pogari, organizirati šahovski turnir, koji bi se održao u domu na Pogari uz proslavu svetog Ante. Zainteresirani šahisti mogu se javiti u župni ured. Jedini uvjet za sudjelovanje na turniru jest da igrač – takmičar ima osobnu kartu izdanu u Varešu, da je stanovnik Vareša. Naravno da će biti i vrijedne nagrade za najbolje šahiste Vareša.

Stigao je novi broj Svjetla riječi i lista Bobovac.

 

Darovatelji:  Hvala svima za svaki vaš dar: za konake, za župu, za pučku kuhinju i za kruh svetog Ante.

Prošlog tjedna sahranili smo Anicu Đorđević na Stogiću i Maru Jurica na Pržićima, a danas u 15:00 sati je sprovod + Slobodanke Brkić na Pogari. Za sve pokojne: Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Kompletan župni listić možete pročitati ovdje: glasnik 201

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.