Glasnik župe, br. 200

Danas je sedma uskrsna nedjelja. U petak je bila mijena pa je danas mlada nedjelja. Nema misa na filijalama, nego samo jutarnja i večernja u župnoj crkvi, a pučka misa i blagoslov polja na Stogiću u 11 sati.

Kalendar: Sutra je sveta Katarina Bolonjska i  sv. Izaija prorok, a u utorak je blaženi Ivan Merz i sv. Job. U srijedu je Mamerto i sv. Antim mučenik, a u četvrtak je  sveti Leopold Bogdan Mandić i sv. Pankracije. U petak je blažena Djevica Marija Fatimska, a u subotu je sveti Matija, apostol.  U nedjelju je Pedesetnica, nedjelja Duhova.

Raspored misa proljetnog blagoslova

08.05. nedjelja (mlada): u 11:00 sati: Stogić

14.05. subota: u 11:00 sati: Bijelo Borje

15.05. nedjelja (Duhovi): Duboštica i Pržići, obje u 13:00 sati

21.05. subota: u 11:00 sati: Tisovci

22.05. nedjelja (Presveto Trojstvo): u 13:00 sati: Višnjići

12.06. nedjelja: u 11:30 sati: Pogar

Želja nam je, uz proslavu svetog Ante, zaštitnika filijalne kapele na Pogari, organizirati šahovski turnir, koji bi se održao u domu na Pogari uz proslavu svetog Ante.

Zainteresirani šahisti mogu se javiti u župni ured. Jedini uvjet za sudjelovanje na turniru jest da igrač – takmičar ima osobnu kartu izdanu u Varešu, da je stanovnik Vareša. Naravno da će biti i vrijedne nagrade za najbolje šahiste Vareša.

Darovatelji: Obitelj †Marije Deronjić. Hvala svima za svaki vaš dar: za konake, za župu, za pučku kuhinju i za kruh svetog Ante.

Prošlog tjedna nismo imali sprovoda, Bogu hvala! Za sve pokojne: Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Kompletan župni listić možete pročitati ovdje: glasnik 200

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.