Glasnik župe, br. 191

Danas je 3. nedjelja korizme. Svete mise bit će i u župnoj crkvi i na svim filijalama.
Kalendar i imendani: sutra je sveti Hilarije, a u utorak je sveti Albin. Imendane imaju još i Zoran, Zorislav i David. U srijedu je sveta Janja Praška, a u četvrtak je sveti Marin. U petak je sveti Kazimir, a u subotu su sveti Teofil i Lucije. Imendane slave i Bogoljub i Svjetlan. Nedjelja je četvrta nedjelja korizme.
Danas je nedjelja solidarnosti. Iako ni u Varešu stanje nije idealno, ipak ima župa i župnika, koji žive u težim uvjetima. Skupit ćemo kolektu, svoj dar za one koji su u većoj potrebi nego mi. Naš dar poslat ćemo u Ordinarijat i oni će to proslijediti potrebnijima. Unaprijed svima hvala!
Pobožnost križnog puta i dalje je u ustaljenim terminima: u Varešu i Vareš Majdanu put križa je petkom u 17 sati na oba mjesta, a na ostalim put križa bit će nedjeljom u vrijeme kada i inače počinju svete mise.
Hvala vam na konacim, na svim prilozima i darovima.
Priprava za krizmu bit će za učenike osmog razreda petkom u 12:10 sati, a za učenike devetog razreda, također petkom, u 13:00 sati.
Darovatelji: Hvala svima za svaki vaš dar: za konake, za župu, za pučku kuhinju i za kruh svetog Ante.
Prošlog tjedna pokopali smo Josipa Jozu Sprečkića u Vareš Majdanu! U Zagrebu je prije desetak dana umro Ivan Franjić i pokopan je u Rijeci na groblju Drenova. Obavijest je trebala biti prošle nedjelje, ali sam je nehotice ispustio. Za sve pokojne: pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Ovdje možete pročitati kompletan župni listić: glasnik 191

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.