Glasnik župe, br. 183

Danas je Nedjelja krštenja Gospodinova. Noćas je bila mijena i danas je mlada nedjelja. Svete mise samo u župnoj crkvi. Uz misu u 11 sati bit će klanjanje Presvetom sakramentu.

Završili smo s obilaskom vas u vašim domovima i blagoslovom vaših obitelji. Hvala vam za srdačne prijeme, za čekanje uz križ, svijeću i blagoslovljenu vodu. Hvala za svaki vaš dar, za sve ono što ste ponudili kada smo došli k vama. Hvala!

U slijedeću nedjelju pročitat ćemo stanje župe i pogledati statističke podatke: koliko nas sada ima, jesmo li se mnogo postarali kao zajednica i još neke zanimljive podatke o našoj župi danas.

Kalendar i imendani: sutra je sveti Teodozije (Božidar), a u utorak je sveti Arkadije i sveta Tatjana. U srijedu je sveti Hilarije (Veselko), au četvrtak su sveti Felik (Srećko), sveti Firmin (Tvrtko) i sveti Eufrazije (Radovan). U petak je sveti Mavro, a u subotu sveti Berard i drugovi.

Darovatelji: obitelj Iličić, Marijan Vidović, Ferdo Miočević, Vinko Vidović i svi vi što se brinete za rad Kruha svetog Ante. Svima od srca hvala!

I prošlog tjedna nismo imali sahrana, Bogu hvala. Za sve pokojne: pokoj vječni daruj im, Gospodine!

 

Ovdje možete pročitati kompletan župni listić: glasnik 183

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.