Nova godina – prilika za novost života

Marija BogorodicaNa prvi dan Nove 2016-e godine i na svetkovinu Marije Bogorodice u našoj župi smo se pod svetom Misom zajedno, kao župna zajednica, molili Bogu da nam i ove Nove godine bude na pomoći kako bismo s Njim proživjeli sljedećih 366 dana.

Svetu Misu je predvodio župnik fra Mirko Majdandžić uz koncelebraciju kapelana fra Ante Cvitkovića i fra Tomislava Svetinovića. U svom prigodnom obraćanju okupljenom puku, fra Mirko je na jednostavan način objasnio i podsjetio vjernike na izvršavanje duhovnih i tjelesnih djela milosrđa. Također je istaknuo kako smo svi na različite načine dočekali Novu godinu, te isto tako imamo i različite planove za ovu godinu, ali svatko od nas će se potruditi da sebi učini život što ljepšim. Uz želju da ova Nova godina uistinu bude sretna i blagoslovljena, župnik je završio svoju pastirsku riječ.

Misno slavlje je prošlo svečano i dostojanstveno baš onako kako i priliči blagdanu Marije Bogorodice i jednom novom početku, a svemu ovome pridonio je i naš župni zbor pod ravnanjem sestre Ružice Marijić. Bogu hvala na ovom danu i neka bude s nama kroz svaki sljedeći dan 2016-e godine.

Fra Tomislav Svetinović

Za više fotografija kliknite ovdje

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.