Završena druga faza radova

20150622_112152Prije koji dan ste na našoj župnoj stranici imali priliku pročitati tekst kojim smo vas upoznali s radovima koji se ovih dana obavljaju u župnom dvorištu. Riječ je o bojanju ograde. U prvoj fazi radova, ograda je oslobođena drača, šiblja, bršljana i suvišne zemlje.
Bogu hvala, i druga je faza privedena kraju. Ako budete prolazili pored župnog dvorišta, primijetit ćete kako je ograda očetkana, premazana kiselinom i obojana zaštitnom bojom.
U završnoj fazi slijedi bojanje ograde onako kako je i najavljeno, a to je u kombinaciji franjevačke smeđe i papinske žute boje. Vrijedno je i važno još jednom spomenuti imena koja se nisu štedjela i nesebično su uložila svoje vrijeme kako bi se ovaj posao što prije obavio. To su: Nenad Gvozdenović, Nikola Idžaković, Ivo Rajić i Ljubo Rajić.
Radujemo se privođenju kraju ovog posla oko župnog dvorišta jer će tada zasigurno ono izgledati još ljepše, bogatije i privlačnije, te će na taj način biti prostor u kojem je smještena Božja i naša kuća i gdje ćemo svi rado provoditi vrijeme.

Fra Tomislav Svetinović

Za više fotografija kliknite ovdje

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.