Donatorska večera u motelu “Centar”

Donatorska večeraMotel “Centar” u Varešu – o čijoj se turističkoj i ugostiteljskoj ponudi te smještajnim kapacitetima (kakvi su u gradu odavno nedostajali) može detaljno informirati putem interneta – u nizu sadržaja koje organizira ili im ustupa prostor dana 10. lipnja 2015. bio je domaćinom donatorske večere, u suradnji sa Župnim uredom i BZK “Preporod” iz Vareša. Prikupljena sredstva bit će utrošena na kompletiranje paketa za 45 ugroženih, prema popisu prioriteta dobivenom od lokalnog Centra za socijalni rad, a eventualni ostatak predviđen je kao pomoć Pučkoj kuhinji u Varešu.

Prije večere gostima su se kratko obratili vareški župnik fra Mirko Majdandžić, kao i imam Sadžid ef. Ramić, koji nije krio da je očekivao i nešto veći odziv sugrađana. U svakom slučaju namjera je da se ovaj oblik druženja s humanitarnom pozadinom pokuša uvesti u praksu i narednih godina.

Goste su tijekom večere, koja je koštala 25 KM po osobi, zabavljali braća Suljić s Budoželja i fra Mirko s nekoliko njegovih prijatelja tamburaša.

Mladenko Marijanović

Za više fotografija kliknite ovdje

Dio atmosfere na donatorskoj večeri kroz nekoliko pjesama možete vidjeti na ovim linkovima: Čudna jada, Mila majko, Ko te ima taj te nema, Zvijezda tjera mjeseca, Oj Jelo Jelena, Fešta.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.