Nešto iz Vesnine radionice

Iz Vesnine radioniceDragi posjetitelji vareške župne stranice, ovim putem želimo uraditi svojevrsnu reklamu jedne naše župljanke. Riječ je o gospođi Vesni Hinger koja sebe nimalo ne štedi dok pažnju, maštu, volju i zahtjevan rad ulaže kako bi napravila nešto što je čini ispunjenom, a istovremeno to nešto može osvojiti i vašu dušu. Riječ je raznim gipsanim figurama s duhovnim motivima.

Vesna je svoje kreacije pokazala i na božićnom sajmu kao i na uskrsnoj prodajnoj izložbi naših framaša. Budući da je proljeće stiglo i da se bliži vrijeme proljetnih misa, ona je odlučila otići korak više pa napraviti figure koje bi mogle pronaći svoje mjesto na grobovima vaših dragih pokojnika.

Riječ je o figurama koje pravi od gipsa u staklu. Staklo sklapa sama. U ponudi kupac po svom izboru može izabrati figuru i staklo u bijeloj, sivoj i zlatnoj boji. Na svakom staklu stoji napisan citat iz Biblije, a ukoliko želite vi neki svoj citat, ni to neće biti problem. Za izradu jedne takve figure potrebno je oko tri sata, a cijena kipa Gospe i anđela u staklu košta 10 KM.

No, da se ne bi sve završilo na riječima, u našoj fotogaleriji pogledajte i slike koje nam je poslala Vesna.

Fra Tomislav Svetinović

Za još fotografija klinite ovdje

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.