Framin susret u rođendanskom ozračju

Poklon Frame VarešDokaz da se od jednog uobičajenog tjednog susreta Frame može napraviti i ugodna slavljenička atmosfera pronađen je upravo sinoć. Naime, povodom rođendana našeg duhovnog asistenta nismo se mogli zaustaviti samo na običnoj rođendanskoj čestitci s onim dobro poznatim sadržajem „Sretan rođendan!“, nego smo odlučili napraviti jednu stepenicu više, a to je prirediti mu rođendansko iznenađenje.

U kratkim crtama opisano, događaj je izgledao otprilike ovako. Umjesto da smo došli u redovitom terminu u našu župnu dvoranu, mi smo namjerno zakasnili nekoliko minuta. A onda kada je već bilo vrijeme da se konačno pojavimo, iznenadili smo fra Tomislava našom pojavom i rođendanskim poklonom kojim je bio oduševljen.

Poklon Frame VarešUslijedila je torta koju je za ovu priliku priredio duhovni asistent. Tako smo uz ugodno druženje i u opuštenoj atmosferi, usput razgovarajući o nekim praktičnim framinim pitanjima, proveli ovaj susret.

Na kraju, hvala Bogu na tome i na našem duhovnom asistentu. Iskoristit ćemo priliku pa mu i ovim putem još jednom iskreno i od srca poželjeti sretan i blagoslovljen rođendan. Živ i zdrav nam bio još puno, puno godina.

Frama Vareš

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.